TV su "hmmm..." popravili na način da su mi povukli nekakav back up nakon kojeg su svi u dostupni programi vidljivi... "hmmm i back up" je radi toga što sam pokušavajući si sam pomoći obrisao svoj "favorite popis" programa iz Kaona, a nakon njihovog "popravka" (nisam dobio suvislo objašnjenje što su morali popraviti) sam u Kaonu ponovno imao "favorite popis" identičnog naziva i identičnog rasporeda šezdesetak programa koje sam tamo stavio kad sam prvi put postavljao popis programa... znači back up od nekud...
Što se tiče pristupa korisničkim postavkama i za to su me kontaktirali i rekli da njima sve radi i da je problem kod mene pa da bi bilo dobro da ne koristim Firefox nego Chrome

... ili da se probam logirati s drugog uređaja jer je ovaj s kojeg sam pokušao korumpiran nečim

... onda smo još malo ćaskali pa "smo" (ovo "smo" je u jednini) zaključili da bi trebao koristiti Windowse
Uglavnom nakon što sam objasnio da sam probao pristupiti iz Linuxa sa Firefoxa i Chromiuma (ne Chromea) i iz MacOS-a sa Firefoxom i Safariem (ukupno četiri laptopa i jedan desktop, a Windowse i IE više nismo spominjali) zaključeno je da kod njih radi, kod mene ne i da ne znaju gdje je problem

Kvaka je (što sam pokušao objasniti) da ukoliko za 30-ak sekundi ne prođe log on, onda je korisnička stranica nedostupna, ako pak prođe log on onda uđem u korisničku stranicu ali i dalje ne mogu pristupiti na "Moj račun" i pogledati plaćanja za prethodne mjesece dok račun za tekući mjesec kojeg vidim na početnoj stranici ne mogu otvoriti... a na pitanje je li to povezano sa prošlo mjesečnim rušenjem sistema i izdavanjem računa na 0 (nula) kuna "vrlo uvjerljivo"

kažu da nema veze.
EDIT:
Zaboravio sam napisati da sam ipak probao pristupiti korisničkim stanicama i iz Windowsa 10 i rezultat je bio super
Kad idem iz Firefoxa normalno prođe log on i na početnoj stranici vidim da je zadnji račun za 10. mjesec podmiren:
... ali kad uđem iz M$ Edge-a, onda ili ne mogu proći log on ili ako ga i prođem (znači isto kao i na Linuxu i MacOS-u) onda vidim ovo:
... odnosno, prikazano mi je da račun za 10. mjesec nije podmiren, a na "moj račun" ili ranija plaćanja ne mogu pristupiti.
Do interneta nije jer imam stalnih i stabilnih:
... na WiFi-u, a na žici i 145/15.