View Single Post
Staro 28.11.2019., 23:37   #2943
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Evo veoma kratak osvrt
Spojio i LG, pokrenuo na brzinu par testova na oba monitora usporedno i dvije igre, Quake Champions da vidim razlike u brzini i Resident Evil 2 da vidim tu razliku u kontrastu crne boje.

I ovak na prvu, oba su damn nice Što se responzivnosti tiče, za sada ne vidim neke veće razlike u motionu. LG ima sitnicu bolji motion handling, ali to je nešto što se kuži samo side to side. UFO test, isto, na 144 fpsa LG vodi za malo, na 72 fpsa su skoro pa identični (LG ima stvarno za sitnu sitnicu jasnijeg vanzemaljca), na 36 fpsa su oba identična (loša).

Kontrast, koliko god tom LG-u prepisuju to kao da je jako nisko, razlika je u praksi veoma mala. Dok se gleda flat crna pozadina, na Aorusu je definitivno bolje. no u igri kao što je Resident Evil koji je sve crnilo je to tako neprimjetno da je smiješno
Da se razumijemo, razlika se vidi i Aorus je po tom pitanju bolji, no razlika između ~800:1 i 1150+:1 je full mala u praksi.

I oduševljen sam sRGB emulacijom na LG-u. Baš oduševljen koliko dobro je iskalibriran u tom modu. Za razliku od Aorusa, na LG-u se u tom modu može namještati kontrast što je dosta velik plus.

Za sad ni na jednom nisam našao mrtvih piksela. G-Sync (compatible) na oba radi out of the box i samo sam morao namjestiti one postavke pod 3D settings. Za sada sam samo na Aourusu pokrenuo nešto što mi dropa fpse na cca 80, i to je novi CoD i gsync to lijepo zaglađuje. Imam još na repetuaru Armu 3 i hrpu drugih igara pa javim kad to isporbam. Malo mi teško nać nešto što će mi dropat fps ispod 60
xGAME je offline   Reply With Quote