View Single Post
Staro 28.11.2019., 16:39   #13575
mcpala
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2015
Imao sam slične dvojbe-trojbe kao i ti i na kraju sam uzeo ovaj LG 43um7450pla u Santa Domenici prije desetak dana kada je bila akcija za 2400 kn. U odnosu na (pra)starog Samsunga, slika me je oduševila, uostalom kao i ostale ukućane. Doduše, nismo mi neki veliki znalci i ne tražimo puno od tv-a pa naše oduševljenje uzmi s dozom rezerve :-). 4K s Youtuba je fantastičan, HD programi odlični, a i domaći programi izgledaju OK. Istina, crna nije crna ali mi to i ne smeta previše. Isto tako, ne vidim neki zabrinjavajući bleed i ekran je relativno jednolično osvjetljen. Magic Remote je fantastično iskustvo u odnosu na daljinski vulgaris, a ni 2+3 godine garancije nisu za baciti. Da je cijena još uvijek 2400 svakako bih ti ga preporučio za taj novac (sam Magic Remote je 500-tinjak kn), ali sada je ipak skuplji dobrih 600 kn u SD. Mislim da ova druga dva tv-a imaju VA matricu, pa je crna sigurno bolja nego na LG-ju i koliko vidim Philips ima i HDR10+ i Dolby Vision i još je Android 9 na njemu. Trebao bi biti po svim karakteristikama bolji i od LG-ja i od Sammyja. Ja sam imao budžet kakav sam imao, pa ne mogu suditi o drugima, ali čini mi se ipak cijena viša od 3500 kn malo ipak too much za 43 inča. Mislim da je u isto vrijeme kad sam ja kupio tv, LG-jev Nano Cell 49SM8200 bio oko 3600 kn (istina, munjevito je i nestao sa skladišta, tako da...) a tu negdje je bio i Samsung 49RU8002. Tako da se bojim da su ove akcije pobjegle, a sad treba tražiti druge opcije :-(
mcpala je offline   Reply With Quote