Citiraj:
Autor catroot
Ubrzo mi ističe ugovor pa ne znam možda ću produžiti možda ne. Ugovor sam potpisalo prije dvije godine bnet je bio u pitanju, turbo 2d paket. Značilo telefon i internet. Šta sad da li bnet i dalje postoji, kod koga gledam ponude neke nove kod A1 ili ima i dalje bnet neke svoje ponude.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
|
Ja nedavno otkazao bnet, istekao mi je ugovor, isto bio na 2d net+telefon, potpisao sa A1 novi ugovor na 2 godine za net+telefon, 159 kn + 20 kn naknade za fiksne usluge.
Neograničen net i neograničeni pozivi prema svim fiksnim i svim mobilnim mrežama, bez uspostave poziva.
Bez ugovorne obveze A1 net+telefon je inače 199 kn + 20 kn naknade za fiksne usluge.
Nisam više htio bnet, jer su mi naplačivali minute poziva prema tele2, tcom, bonbon mrežama, a i svaka uspostava se naplatila bilo fiksna ili mobilna mreža.
Kod A1 znam da mi račun ne smije biti veći od 179 kn do kraja ugovora koga god zvao i koliko god razgovarao.
Naravno, pozivi prema posebnim brojevima se naplaćuju.
Mislim da je ta ponuda ok.
Tehničar A1 je novi ruter spojio na isti bnet koaksijalni kabel koji je ostao u stanu, brzina neta 70/10 bez greške...probao telefonski pitati za gratis 150/15 brzinu, ali ništa, to je 15 kn dodatno mjesečno, meni nepotrebno.
EDIT: imaju sad i black friday ponudu koliko vidim...
Black Friday ponuda
Uzmi novi Duo ili Trio paket te dodatno ubrzaj svoj internet bez naknade! Osim toga, najbrži na poklon dobivaju i 500 kn na potrošačkoj kartici.
opcija 150 Mbit/s (dostupno uz kabel i optiku)
15 kn/mj. 0 kn/mj.
opcija 500 Mbit/s (dostupno samo uz optiku)
25 kn/mj. 0 kn/mj.
https://www.a1.hr/privatni/internet/kucni-internet