View Single Post
Staro 26.11.2019., 20:38   #1406
nick praskaton
Asshole
Moj komp

nick praskaton's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Jao jao ja više sa ovim meštrima ne mogu. Znači doslovno nema jedne jedine stvari koja nije pošla po zlu/krivo. Doslovno sa curom pričam sad i gledamo jel išta prošlo dobro, i kaže ona jedino baza za kupaonicu (fre@kovih ruku djelo ) ali i sa tim je bilo problema jer je fre@ku crkla mašina

Ne znam kako je u drugim djelovima hrvatske ali ovde u dalmaciji "meštri" naplaćuju posa masno, i ne znaju odradit ali ga znaju masno naplatit. Šta me sad izbacilo iz takta, zva meštra koji se bavi bušenjem rupa za nape, i kažem mu izbuši mi rupu za napu 125mm. Dolazim doma, rupa široka 122mm, pa jebote da bi išta radio tribaš bit ekspert na tu temu. Ko meštar koji se bavi bušenjem napa trebao bi valjda znat da rupa za napu 125mm triba bit bar 130mm, a odakle 122 mi ne ide u glavu stvarno. Mislim on je kap koja je prelila čašu, al od električara koji je spojio 29 utičnica na jednu žicu/osigurač i pećnicu i ploču na isti, vodoinstalatera koji razbiju 1 2 pločice u wc-u dok buše dvi rupe rupe, montiraju tuš kabinu misec dana i ovako mažu silikon, priko salona namještaja koji isporuče klimavu fotelju, trgovačkog lanca koji prodaje tuš kabinu modela imena 900 a dug 850mm i još jedno milijon stvari

ocito je stvarno ono malo meštara sta je valjalo odselilo ca ili otišlo u penziju, ostalo je šansa cca 1:1000 da naletiš na dobrog radnika, ili ćeš sam radit, ili visit im nad glavom dok rade.

Bojim se iti pomislit sta ce bit sad kad kuhinja dodje.

katastrofa pogotovo ovo s plocicama, sjećam se kad su plocice u mene bile gotove, pa dosao mestar probusit rupe i stavit kupaonski radijator, a plocice debele 1 cm, uzeo svrdlo za beton, busilicu na čekić i rovari po tome... iskasapio 7 cm oko rupe...

pa sam otisao u zeljezariu uzeo 5 svrdlova za staklo
i lagano sam busio plocice za razne nosače i stalke, al normalno, majstoru se neda izgubit 5 minuta po jednoj rupi
nick praskaton je offline   Reply With Quote