Alo ljudi se sjecate mene i mojih tvrdnji o postojanosti aimbotova?

Tako da se ne cudite rezultatu od 70 killova i 9 smrti

uostalom,mislim da taj majstor koristi dimne u "dobrotvorne svrhe"
jebes ti to,meni to nije zabavno,meni je zabavno kad pokusavam ostat u nekoj pozitivi,a kad sam na minus 1,nema boljeg filinga i adrenalina da se vratim na pozitivnu nulu,jebes nadmoc i dominaciju,to rade luzeri jer su u real world ocito teski jadnici
Igrice su tu radi zabave,mislim sta xxx osoba moze dokazat tom dominacijom??A ovo sto se tice "imas curu?imam curu!",pa jebote,ja bi bio sretniji da nemam,al sam u govnima i to je zadnje cime bi se hvalio,i mislim da je to jadno ako je to nekome u necemu mjerilo
Od vjeke vjekova postoje aimbotovi,i to se ne moze sprijecit,ali bilo bi ok skupit neku ekipu s kojom mozes igrat u povjerenju,ali nesto kao 70-9 ne samo da nije moguce,nego moras biti i vise od fatality-ja,mislim pa nismo mi toliko losi da se netko tako izivljava na nama fer plejom
Nikog nisam isticao nit imenovao,nije potrebno,naci ce sebe on sam u cijeloj prici,sam cheater najbolje zna

Nego,ako je ta xxx osoba stvarno toliko dobra,sto je naprosto nemoguce jer mi nismo toliko losi (ponavljam) da se tako netko igra s nama,neka ide na server gdje su igraci njegove klase,jer uopce nije neizvjesno i zanimljivo tako,mogu i ja doc s ferrarijem na utrku skoda fabija i pokvarit svima zabavu
:burn: