View Single Post
Staro 22.11.2019., 15:43   #8093
catroot
Premium
Moj komp

catroot's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ovisi sta mislis raditi na njemu, tesko je reci jer nije isto sto radis na mobu (citas li ebook, gledas li video ili igras igre). Meni note 9 baci od 4 do 7 sati u razlicitim nacinima koristenja (svakodnevni prosjek je 5,30-6h).

S9+ je i dalje dobar mob, ne vidim sto bi mu falilo. Ako nisi ovisan o latest and greatest software updejtovima, go for it.
Nisam, s9 plus bi uzeo iako mi se ne sviđa edge ekran al dobro to kolko vidim ne može se izbjeći na većini flagship uređaja bilo samsung bilo huawei.
Ne igram igre, samo surfanje, YouTube, imam dosta instaliranih aplikacija i to je to. Na ovom a8 2018 sot je 5-6h što mi je ok, pa bi mi to bilo dovoljno ako uzmem s9 plus. Većinom sam na wifi spojen, tako da s tim nema problema. Mobilnu mrežu koristim tipa za poruke i ništa više.
Ne znam što je najbitnije pazit kod kupovine polovnog, tipa jel ima nekih problema s tim mobom. Ako uzmem cca godinu dana star pretpostavljam da bi baterija još trebala biti ok. To se mijenja svake 2-3god kolko mi se čini. Kod mene ovaj a8 2018 godinu i par mjeseci star kaže mi u aplikaciji accu battery health 95%, što god to značilo, iako sot je 5-6h.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk
catroot je offline   Reply With Quote