View Single Post
Staro 21.11.2019., 15:34   #8085
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Aha hoce, how yes no.
Nebi me cudilo da dobije... Sudeci po trenutnim informacijama sanse su velike.

Anyway, ja vozim android10 betu od samog pocetka, trenutno sam na beta v6 i mogu reci da prakticki sve radi perfektno (za moj "use case"), neki korisnici jos imaju neke sitne problemcice...
Animacije su dosta gladje, podsjecaju na one sa iphonea ali nisu toliko "spore" - pogotovo na zadnjoj beti. Na prvim verzijama su dosta duze trajale cak i sa 0,5x postavkama u developer options.
Velika vecina stvari se promjenila na bolje, One UI 2.0 je uredjeniji, konzistentan i prisutan u prakticki svakom meniu u kojeg mozes uci, pazilo se na baratanje moba jednom rukom pa se tako sve
moze povuci prema dolje (vec vidjeno ali dosta doradjeno u odnosu na Pie i OneUI 1/1.5). No ipak neke stvari (rijetke) su se promjenile na gore poput battery usage menia. Dobra stvar je sto stalno
prikazuje SoT na vrhu neovisno o aplikacijama no Bot je glupo i nespretno prikazan u grafu koji sadrzi zadnjih 7 dana... Od sistemskih aplikacija manje-vise sve su dozivile neke vizualne promjene,
a posebno kamera. Na svaku promjenu moda, svako slajdanje prsta po slideru je popraceno finim haptickim feedbackom. Pro mode sada donosi veci ISO (3200) i otvor blende (30sek) u odnosu na
Pie (ISO 800/10sek). FP senzor je dosta ubrzan i sama animacija je skracena. Trajanje baterije je skoro na nivou Pie-a sa zadnjim updateom, no generalno je bolje nego na svim prijasnjim verzijama bete.
Ja sam zadovoljan sa OneUI 2.0 i nadam se da ce finalna verzija biti jos ispeglanija. Vjerojatno sam neke sitnice zaboravio spomenuti, ima ih dosta...

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 21.11.2019. u 16:04.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote