View Single Post
Staro 21.11.2019., 00:04   #2044
Nixis
Casual gamer
Moj komp

Nixis's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Aha, dakle treba mi biti drago da iskeširam državi povrh svog ostalog keširanja?

Što se tiče problema s ostvarivanjem garancije, najviše sam ih imao prilikom pokušaja ostvarivanja u našim trgovinama. Drugim riječima, Kinezi su me puno manje zajebali nego lokalni preprodavači.
Keširaš drugoj državi tak da nemoj mislit da njima ne daješ ništa.

Sumnjam da si od Kineza uzimao skupe IT stvari, ali meni bi puno jednostavnije bilo odnesti u trgovinu kod nas artikl nego slati van.

Inače u njemačkoj je zakon puno stroži od našega, recimo 6 tjedana je njima normalan i razuman rok i to često iskoriste do kraja, a da ne pričam o useful life pravilu gdje ti zbog starosti komponente ne vraćaju puni iznos.

Nemate pojma koliko zakon u RH ide na ruku kupca, a stalno se žalite.

Al eto za dvije porcije malo boljih ćevapa ti naručuješ izvana i u slučaju reklamacije se daviš sa GLS-om, DHL-om itd... predivno.

Inače u slučaju reklamacije osim ako nisi sam izmislio ili utjecao na kvar svojim nestručnim rukovanjem nema zakona koji će tebe oštetiti, ali imam iskustva sa reklamacijama i debilima tako da mi je teško vjerovati u tvoje probleme sa ostvarivanjem garancije. Čekaj samo dok naletiš na RMA van HR. Good luck with that.
Nixis je offline   Reply With Quote