Citiraj:
Autor mkey
Aha, dakle treba mi biti drago da iskeširam državi povrh svog ostalog keširanja?
Što se tiče problema s ostvarivanjem garancije, najviše sam ih imao prilikom pokušaja ostvarivanja u našim trgovinama. Drugim riječima, Kinezi su me puno manje zajebali nego lokalni preprodavači.
|
Keširaš drugoj državi tak da nemoj mislit da njima ne daješ ništa.
Sumnjam da si od Kineza uzimao skupe IT stvari, ali meni bi puno jednostavnije bilo odnesti u trgovinu kod nas artikl nego slati van.
Inače u njemačkoj je zakon puno stroži od našega, recimo 6 tjedana je njima normalan i razuman rok i to često iskoriste do kraja, a da ne pričam o useful life pravilu gdje ti zbog starosti komponente ne vraćaju puni iznos.
Nemate pojma koliko zakon u RH ide na ruku kupca, a stalno se žalite.
Al eto za dvije porcije malo boljih ćevapa ti naručuješ izvana i u slučaju reklamacije se daviš sa GLS-om, DHL-om itd... predivno.
Inače u slučaju reklamacije osim ako nisi sam izmislio ili utjecao na kvar svojim nestručnim rukovanjem nema zakona koji će tebe oštetiti, ali imam iskustva sa reklamacijama i debilima tako da mi je teško vjerovati u tvoje probleme sa ostvarivanjem garancije. Čekaj samo dok naletiš na RMA van HR. Good luck with that.