View Single Post
Staro 20.11.2019., 11:01   #77
sti
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
meni je sve na epic ali nisam nešto oduševljen grafikom, bolje izgleda RDR na low/med

da su bar na frostbajtu radili, onda bi bila pjesma
Frostbite je sotona za išta drugo osim Battlefielda, tamo pokazuje koliko je nadmoćan, ali za sve ostalo je noćna mora. Jedan od razloga zašto su Andromeda i Anthem ispali takvo smeće.

Nazad na igru, slažem se da je grafika bez veze, ovo je druga igra za redom u kojoj me Unreal engine razočarao. Prije nje The Outer Worlds.

Također, kompletna gameplay mehanika je u milimetar pokradena od Fromsoftovih igara i potpuno neodgovarajuća SW tematici. Dodge, parry, evade, unblockable attack, agresivnost neprijatelja, sve je čisti copy - paste.. Preko toga se još može preći jer bi svaki ostali sustav borbe bio prelagan i arkadan, ali sustav meditacije i respawna je ubačen u SW svemir bez sekunde razmišljanja zašto takav sustav odgovara Soulsbornu i Sekiru, a ovdje djeluje imbecilno... Postoji razlog i pozadinska priča koja objašnjava zašto u Fromsoftovim igrama možeš odmoriti na bonfireu, beskonačno puta se respawnati, kao i neprijatelji oko tebe, zašto gubiš experience svaki put kad umreš, i zašto ga možeš vratiti na određeni način.

Ovdje to sve djeluje promašeno. Koja je poanta i objašnjenje oživljavanja neprijatelja nakon odmora u Star Wars tematici? Lol, nevjerojatno koja glupost.
sti je offline   Reply With Quote