View Single Post
Staro 20.11.2019., 09:35   #1760
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Meni taj boot do asus loga nije uopće problematičan, možda 3 možda 5 sekundi, no sjebe mi score u tom programu ovaj sam trenutak kad se desktop pojavi (odbrojava mi 3 puta skroro do 10 isponova) zbog nekih programa što se dižu sa OS (avast i epson) pa mi score ispadne 40 i nešto sekundi. Iako je pc spreman za korištenje čim se pojavi desktop. Tako da to smatram belosvetskom zavjerom, gličem tog softvera

Fast boot mi je u biosu upaljen, a u windowsu ugašen, osim ako mi je ovaj manji zadnji update resetirao
Ajd makni to đubre od Avasta i koristi windows security ili kako se već zove.
Vjeruj mi, radi jako dobro a ne kolje ti komp (da znam da se vj ni ne kuži na R5, ali svejedno, Avast je jedan od najtežih AV-a/resource hogova).
Proguglaj malo i vidjet ćeš da se situacija debelo okrenula i da je ovo jedan od top free AV-a. Poanta je u telemetriji i raširenosti, pa imaju najviše feedbacka na temelju kojeg razvijaju bolji AV.
Ugl i ja sam bio skeptičan, ali evo već dosta ga koristim i radi svoj posao kako treba i to bez razno-raznih pop-upa, alarma i ostalih govnarija koje su po defaultu upaljene na drugim free AV-ima.