View Single Post
Staro 18.11.2019., 22:21   #774
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
a ovo sa saldo stanje i pravo stanje .. POTPIS ko kuca, al naravno .. oni žele da client zna koliko može do rupe.. totalne rupe, a ne pravi iznos
Ne znam sa cime bi usporedio takvu razinu pokvarenosti i dovodjenja korisnika u zabludu, pa nisu svi tak pametni
ko mi pa da kuze koliko zapravo imaju love na racunu Ovako ni trgovci nisu "pokvareni" kad napucavaju cijenu prije snizenja !

E sad je problem sto ja nemam mobitel koji moze imati taj APP, moze zenin ali ona uvijek za vraga nesto krivo stisne i onda ko u komp doljecu
virusi ili sta ja znam... opcenito na njen laptop moram staviti firewall u rangu CIA sigurnosti jer kad ona krene kliktati u potragu za filmovima i serijama - boze pomozi
Naravno da je APP blokada kod nje u mobacu a ja opet koristim telefon samo za telefoniranje, radio i koja fotka, mislim da ni MMS ne mogu primiti al baterija traje 7 dana

Kako god, navikao sam skupiti racune, poklikati one od proslog mjeseca, provjeriti cifre itd.. i platim dok mrdam po kompu, sad cu morati poseban telefon uzimati
za placanje racuna ali vidim ni to nije bezbolno... ajd za placanje sad je jos i OK ako "vjerujem" svim nalozima ali ovo da vise ne mozes vidjeti kako ti se kroz mjesec krece stanje racuna, pa to je nevjerojatno