I ja sam totalno razočaran sa "novim" PBZ sučeljem. Totalno nepregledno, neupotrebljivo, otišli su tri koraka unazad kad su prebacili sa starog na novi. Pola predložaka mi fali, "uskrsnuli" su neki stari predlošci od prije jedno godinu i pola dana, koja sam u međuvremenu bio obrisao.
Onaj debilni sustav gdje ti boldano pokaže "raspoloživ" iznos je idiotarija na kvadrat. Stavi mi boldano stanje mog tekućeg, ispod, gore, lijevo ili desno stavi dozvoljeni minus i amen.
Imam 3 računa otvorena i ulaskom unutra je kaos. Sa sjetom se sjećam dobre stare Međimurske banke (koju je PBZ preuzeo), kako je tamo sve bilo odlično i jednostavno riješeno, milina jedna. Ovi sad po novom iz verzije u verziju uhebu sve gore i gore. Već sam im 3 maila (poveća) poslao i jedino što su rekli da su mail proslijedili nadležnoj službi i da su u novi izgled uložili dosta sredstava i da se stari program neće vratiti...

Žao mi je što više korisnika ne pošalje mail nezadovoljstva na
pbz365@pbz.hr pa kad bi se skupilo dosta nezadovoljnih, možda bi razmislili o tome da su nekaj zahebali. Ovako svi kukamo i mrmljamo ali od toga nema neke koristi.
Neki dan sam htio plaćati račune, pa kad se to maksimalno iskomplicirali s tokenom i kreiranjem naloga, jednostavno sam uzeo sve račune, otišao na INA-u i platio sve tamo. Naknada je po računu 1.5Kn tako da sam u konačnici i jeftinije prošao
Evo ovaj mjesec ukidam internet bankarstvo i dodatne pakete, a kad istekne obročna otplata po računu, tamo za par mjeseci, gibam iz PBZ-a. Samo je pitanje kamo? Google pay mi je super i volio bih ga koristiti u sljedećoj banci. Koliko sam imao prilike vidjeti, Zagrebačka i Raiffeisen imaju OK internet bankarstvo, ali ne znam kako su s ostalim. Preporuke?