Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 18.11.2019., 05:24   #2961
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Mate22 Pregled postova
Ljudi imam jedno pitanje pa ako tkod zna nek mi objasni,
naime sad pred početak ove jeseni kad sam palio svoju mitsubishi electric klimu radi dogrijavanja, dogodilo mi se jedno jutro da sam na vanjskoj primjetio puno dima koji je više sličio na bijelu prozirnu paru a unutranja se bila zaustavila i izgasila(odmah sam sve ištekao iz struje-utičnice). Jel zna tko što bi to moglo bit?
Moram naglast da je to jutro bilo dosta i jako prohladno sa preko 90% vlage u zraku.
Otkad sam to primjetio nisam je više ni palio nit namjeravam tamo do ljeta a onda opet probat upalit ili zvat servis, nikako mi nije jasna onolika para/dim iz vanjske jedince a kad sam otvorio prozor nisam osjetio nikakvu paljevinu ili miris dima da nešto gori.
Klima je radi vlage otišla u defrost.
Normalno radi količine vlage u zraku.
Ili je pusti da radi ili ugasi na daljinac, nemoj gasit klimu tako da izvlačiš utičnicu.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote