View Single Post
Staro 17.11.2019., 23:19   #3193
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Jao Gigi, jebo ga drug tito, pa nemaju veze jedno s drugim. Jučer si pričao o "ubijanju" i "raspadanju" što se baš ne može uzeti kao zdravo za gotovo. Dao si isti argument "tako je ali nije tako" kao i kad smo raspravljali od dotičnom kojem se štuca od mene. Pošto mi se nije dalo raspravljati više u 3 ujutro, zaključio sam da je Hondino ubijanje jednako teško kao i Vettel vozač u top 3.

Nadalje, kad se pogleda sezona u rikverc, nisam rekao da Honda nije bolja, napisao sam da je. Ali je ono ubijanje i raspadanje bilo deplasirano.

Dodao bih još kako je Honda odlično radila na ovoj stazi. Sad da ponovim da je Mercedes rekao da ih jebe nadmorska visina, ispast će još i da omalovažavam Hondinu pobjedu pa zaboravimo to da se dodatno priča ne zakomplicira.

Ako u Abu Dhabiju Honda napravi ovakav rezultat kao danas tj da se Red Bull bude klao sa top powered Mečkama, onda ćemo pričati o ubijanju.

To bi bilo to što se motora tiče.

Što se tiče Njemačke, Vettel je došao do 2.mjesta na 90% sličan način kao i Sainz danas, SCovi i tuđi kreševi ispred njega. Ti si to tada okarakterizirao kao nešto briljantno. Samo sam usporedio da danas nisi za Sainza rekao ništa koji ima puno slabiji bolid od Vettela u Švabiji. Jedino na čemu se ispričavam što sam zakomplicirao tu temu je što sam umjesto "pukljavi McLaren" napisao "pukljavi Reno" misleći na momčad a ne na motor.

To su moje poante. A vi dalje dajte slobodno, samo recite unaprijed držimo li se statistike ili općeg dojma. Ali da se onda toga i držimo a ne da se hvata za ono što nam paše nebili "pobjedili" u ovim blesavim natezanjima

Evo ja bi prvi statistiku i opći dojam upotrebio ako može:

Statistički: Renol je pouzdaniji motor od Honde
Opći dojam: Honda je overall bolji motor od Renola

Statistički: Vettel je u top 3 vozača današnjice trenutno na stazi
Opći dojam: Vettel nije ni broj 1 u svojoj momčadi

Statistički: Šumaher je najbolji vozač u povijesti F1.
Opći dojam: nema šanse da išta kažem na ovu temu

Ako sad nije jasni Gigi, bacam mobitel kroz prozor
Brko je offline