View Single Post
Staro 17.11.2019., 13:49   #30
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
It's a LIVEEEE,

Ploca proradila, sve sljaka .

Palio sam je od onda jedno 20ak puta u 7 dana i nista, izvadio sve van, slozio drugi komp u to kuciste i ploca je od ljetos stajala na stolu. Trazio sam nekog ko ima S2011 E5-Xeon ready plocu da barem probam RAM i procesore pa da bar to prodam.
Nedavno se javio kolega forumasu "e1ectra_one" koji mi je posudio cjelu konfu da sam isprobavam (doa mi covjek cjeli komp d anosim kuci i probavam).

I tako krenem ja sve to raksopavat ali reko hajde da jos jendom spojim ovako na stolu i probam bar jel se procesori griju prije nego sve pretumbam na drugu plocu.
I spojim ja enermaxa 1700W, pospajam CPu i 24 pin kabele i klik na power button kad ono LCD na ploci proradi. ono WTF ????

Gasim sve, montiram coolere, graficku i palim komp i bam eto me u BIOSu, sve radi, oba procesora, ploca, 64GB rama sve radi.

Kako ? zasto? pojma nemam ali eto sad odjendom radi pa imam cjeli jedan komp "viska".

Ttako da ili ce biti slaganje RS-3 ili ce ici na bubanj (fali mi samo kuciste da bi imao komplet konfu - napajanje, grafu i windowse imam) .