Citiraj:
Autor Gigi1
nije problem hvatanja za statistiku, statistika je valjani argument, međutim u ovom slucaju ako se samo gleda statistika dobije se totalno kriva percepcija.
|
Statistika je ovdje samo pokazala da nema nikakvog "ubijanja" i "raspadanja". Nigdje ja nisam branio Renault niti ih apologetirao kao što neki od vas radite u nekim slučajevima bikaz BMK. Renault je bio i još je uvijek drek od motora od početka trubo ere. Činio se kao premija nakon prve 3 sezone Honde.
Honda je "bolja" od Renaulta u jednim parametrima, ali na tolikoj razini da tu nema UBIJANJA. Dok statistički gledano, Honda je i lošija jer su više motora potrošili.
A i nije baš pošteno reći da svaki puta kad je Renault/McLaren stao, da je stao zbog MOTORA. Bilo je i drugih kvarova tipa CE, TC, Gearbox i slično.
U ono što sam uvjeren jest da bi Red Bull sa Renaultom i McLaren sa Hondom danas bili na istim pozicijama na kojima su i sada, plus/minus 10-20 bodova.
Tako da je to bila poanta mog replya. Žalosti me da svaki puta moram naveliko i naširoko objašnjavati neke stvari, pogotovo tebi Gigi1 za kojeg smatram da si znalac i pratioc glede F1.
Ali dobro, sve ok. Uživajte u utrci danas.