Cisto da neotvaram samo zbog svog problema temu vjerujem da ce se nac zanalac vezano za centralno grijanje.
Radi se o Class EVO 24 FF uredaju za centralno grijanje.
Imam trenutni problem s centralnim grijanjem i toplom vodom, nakon sto se pusti topla voda ona dolazi do mene vise kao "mlijeko - obojana" i recimo nesto sporije se zagrijava, pretpotstavljam da je zacepljen sekundarni izmjenjivac, u trenutku kad se pusti topla voda nakon nekog vremena pretpotstavljam dok se dobrano ugrije pocne se stvarati para i reagira s manometrom koji pocne skakat.
Ovo je nesto sto sam uspio zakljuciti donekle iz shematskog crteza pa me zanima posto su vode koje ulaze u sekundarni 2 zasebne cijeline (radijator i topla voda na pipama) ne moguce je da ako pustam toplu vodu skace manometar posto nije nigdje spojen a on prikazuje "bar-e" u sistemu s radijatorima, dali je stvarno moguce da to bude zbog toga sto se toliko sekundar ugrijao da pocinje na cijevima od radijatora stvarati paru koja onda skace po manometru.
Evo i slika cisto ogledno ako netko mozda moze dat neko rijesenje. Cisto zbog informacije ciscen je prosle godine u ovo vrijeme a majstora se ocekuje svaki dan.