View Single Post
Staro 16.11.2019., 13:19   #64
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Imam nekih 10h igre, chapter 3 sam krenuo danas.

Šta reći? Igra definitivno nije za svakoga. Ima dosadnih dijelova (meni i dalje zanimljivi), misije su doslovce nošenje kutija od točke A do točke B.

Priča relativno komplicirana, pitanje života i smrti i svega ostalog između toga.

Izbornik je prekompliciran (klasičan Kojimaovski, MGS stil), kada pohvataš ide nekako, no masu toga se može napraviti/preraditi/izbaciti/reciklirati itd., čak i previše opcija. Od tuširanja, pišanja, sranja itd. Staviti u privatni locker, staviti u share-ani, ostaviti, reciklirati, povjeriti drugom "tekliću", ne povjeriti itd., još mi to nije sjelo 100%.

Skupljanje kutijica po mapi (Lost cargo), postane nezanimljivo s vremenom, samo prelazim preko njih.

Neću ići u dubinu gameplay-a, no kada se BB (znati ćete što je prilikom igranja) upali igra poprima kompletno drugu dimenziju, i postaje opako napeta.

Gradnja za sada nepotrebna (dosta Postboxova nalazim od drugih igrača).

Uglavnom, meni je igra u top 5 za PS4 bez jebemti, možda i u top 3.

Možda se moj komentar čini više negativan nego pozitivan, no nije takav. Napisao samo ono što bi vi mogli uzeti u obzir ako želite/ćete kupiti igru.

Jedna ozbiljna, drugačija, napeta igra, bez previše pucanja, skakanja i konverzacija (izuzev Cutscena, ali ni one nisu klasičan dialog), koja će mnogima biti dosadna, jer npr. od jednog grada do drugog pješke treba nekih 15-30min, samo da bi dostavio npr. spermu i dobio 20 lajkova. Rekao bi da je to za populaciju 18+, ne zbog golotinje već zbog dubine priče, pitanja života i smrti, samog gameplaya i mehanike igranja.
Mommistake je offline   Reply With Quote