View Single Post
Staro 15.11.2019., 10:36   #2006
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Pa ne znam... ja vec skoro 2 godine imam ovaj, platio 2800kn na nekoj akciji u Elipsu, 5 godina garancije isto.
Code:
https://pevec.hr/catalog/product/view/id/15688/s/grundig-49-vle-420-bn-led-tv-307891/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
Slika je OK, moze se i fino podesiti, opcija mali milon. Njegov media player isto odlicna slika, titlovi rade.
Prebacivanje sad ne znam sta bih rekao, cini mi se normalno no mozda nisam imao nesto bolje pa eto... topal/vruc nije nigdje, bilo iza ili ekran, gdje god pipnes - mlako je.

U dnevnoj je, pali se oko 9h ujutro a gasi u neko doba noci... problema za sada nikakvih, nikad zasteko nije, tuner mu je odlican tj. osetljiv i jedina zamjerka je da
idijot kada snima na usb stick ili hdd sto inace radi bezprijekorno, snimi sa zastitom nekom i onda to ne mogu gledati na kompu recimo ali zanimljivo da mogu na drugom LG televizoru

Cuo sam i ja za probleme ali eto, cijena i 5 godina gare je presudilo no da ovaj model ima nekih problema valjda bi se pokazalo za 2 godine.