View Single Post
Staro 14.11.2019., 13:31   #13422
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor freddie Pregled postova
Mislim da ću se zaletit po jedan lg 43um7600 i vjerojatno sk5 soundbar. trebala bi bit dobra kupovina.
Vidi i SL5, to je noviji, ista im je cijena ako se ne varam, dobijes 40W vise, ne znam dal jos sta.

Citiraj:
Autor Doktor O Pregled postova
Zaletio i uzeo QE55Q70RATXXH.
Nema tableta ovaj put, ali neće mi sad pobjeći. Piknuo sam preko budžeta ali jebat ga.

Nadam se da je to dobar buy iako znam da ovdje ne vrijedi ništa uzet sem sonya xf905 koji svi preporučuju, ali eto.
Javim dojmove
Nije istina. Ja osobno preporucujem i NU/RU 8 seriju i Q7 (Q6 izbjegavam preporucivati), dapace sam bih si uzeo Q7 da su bile ovakve cijene kad sam uzimao. Ustedio bi u odnosu na OLED-a.

Sony se smatra najboljim non OLED TV-om za generalnu namjenu, ali je i najbolji (daleko bolji od Samsunga) za gledst tenis ili nogomet.

Samsung bih rekao da je bolji za serije i filmove, ali nije toliko bolji od Sonya koliko je ovaj bolji u motion handlingu.

To su moji dojmovi sa vanjskih reviewovs, od zivog iskustva imam samo Samsung serije 7 (nogomet lose gledljiv) Sony XF85 (odlican za nogomet bio), pa se nekako mogu sloziti sa reviewovima.
Elven je offline   Reply With Quote