Citiraj:
Autor MadBoY
Zato bih volio kad bi barem netko počeo koristiti FFmpeg u testiranjima a ne Handbrake i ostale GUI opcije.
|
Da, moram se sloziti s tebom u tom razmisljanju, iako mi je Adobe ME mrzak radi stvari koje nabrojih prije i nemogucnosti finog podesavanje codeca sto se tice
real life iskoristivosti i opterecenja procesora mu priznajem da radi tip-top i bas se ne sjecam da sam sa icime drugime vidio zauzece 98-100% tj. obicno je to do 95% max ako Megui tjeram na 2 instance.
Ne velim ja da si ti gotovi preseti nuzno losi, ako tebi ili bilo kome drugome odgovaraju i ako odgovara klijentu kvalitet materijala naravno da bi bilo neozbiljno koristiti nesto drugo sto ce usporiti tvoj rad.
Evo jucer sam se jos malo igrao s tim i nativcirala me obicna sitnica

Ne mozes ici na strogu velicinu fajla, mislim mozes ali ne striktno jer kod manupiliranja biratom, ista se ne moze odrediti na
2 decimale
tako da fajl moze biti 399MB ili 402MB, nema izmedju tako da dobiti recimo faajl od 400MB ne ide jer ni sa audio biratom ne mozes manupilirati
Kako god, vjerujem da bi Threadripperi imali jos bolji score/razliku u odnosu na ostatak drustva da se bencha sa Adobe ME ali to je sada malo drugi problem jer Intel se ne razmahuje jezgrama kao AMD
u ne serverskom okruzenju a programi/aplikacije to slabije prate i onda dolazimo do toga da zbog zaostalosti ponekih aplikacija koje su i dalje "drage" sirjoj masi, neki AMD procesori i na benchevima ispadnu "slabiji" nego sto su u stvarnosti.