Citiraj:
Autor xGAME
Ne mogu ti još odgovoriti na ovo pitanje. Moram ipak više odigrati ili odgledati da mogu dat neko mišljenje.
Ono u što moraš biti siguran je da ti se igra Kojimina igra. Njegov stil je dosta specifičan i dosta često je radnja prerastegnuta i na momente cringy.
Osobno sam uzeo igru jer me šriča i setting zanimaju te činjenica da mi se u zadnje vrijeme ništa ne igre pa mi ovo čak dovoljno blesavo izgleda da popunim tu prazninu 
|
Thx na infu

Zapravo sam najviše postavio ovo pitanje jer sam svojevremeno odgledao jedan longplay od Beyond two souls. Super priča, ali sa jako malo interaktivnosti i zapravo ne bih imao volje držati kontroler u rukama satima da bih svakih 5 minuta stisnuo jednu tipku, pa mi je gledanje tog longplaya došlo kao gledanje nekog filma. U cijeloj igri ima možda 10% samog igranja, a usudio bih se reći i manje od toga i to ako gledamo i interakciju igrača u dijalozima, a ne samo micanje lika po ekranu. Naravno, postoje razne odluke kroz igru, ali to je sve minimalno i ide se uvijek prema cilju uz poneku varijaciju. U tom slučaju mi se nikako ne isplati kupovati tu igru jer bih dobio sličan osjećaj gameplaya zbog minimalne interakcije igrača.