View Single Post
Staro 11.11.2019., 10:31   #38
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Ne mogu ti još odgovoriti na ovo pitanje. Moram ipak više odigrati ili odgledati da mogu dat neko mišljenje.
Ono u što moraš biti siguran je da ti se igra Kojimina igra. Njegov stil je dosta specifičan i dosta često je radnja prerastegnuta i na momente cringy.
Osobno sam uzeo igru jer me šriča i setting zanimaju te činjenica da mi se u zadnje vrijeme ništa ne igre pa mi ovo čak dovoljno blesavo izgleda da popunim tu prazninu

Thx na infu Zapravo sam najviše postavio ovo pitanje jer sam svojevremeno odgledao jedan longplay od Beyond two souls. Super priča, ali sa jako malo interaktivnosti i zapravo ne bih imao volje držati kontroler u rukama satima da bih svakih 5 minuta stisnuo jednu tipku, pa mi je gledanje tog longplaya došlo kao gledanje nekog filma. U cijeloj igri ima možda 10% samog igranja, a usudio bih se reći i manje od toga i to ako gledamo i interakciju igrača u dijalozima, a ne samo micanje lika po ekranu. Naravno, postoje razne odluke kroz igru, ali to je sve minimalno i ide se uvijek prema cilju uz poneku varijaciju. U tom slučaju mi se nikako ne isplati kupovati tu igru jer bih dobio sličan osjećaj gameplaya zbog minimalne interakcije igrača.