View Single Post
Staro 11.11.2019., 03:19   #1488
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Ivoludilo Pregled postova
Imaš podešenje da se svetlo pali samo po mraku i vezano je za izlazak i zalazak sunca.Apdejtuje se preko satelita
Pozz
Sorry, al' ja ne nalazim to opciju. Stavio sam timeout na short tako da kad ne cackam po satu, a ne cackam bas previse, nece puno trositi bateriju.

Inace baterija nije losa. Sad je na 79% a znam da ga nisam sinoc punio nego barem prekisnoc. Dakle oko dva dana sa tim da nisam imao vremena za workout.

Citiraj:
Autor d0X Pregled postova
Razmatram S verziju jer mi se taj od 45mm jednostavno čini prevelik za moj zglob. Mislim da osim baterije nema nikakve razlike između njih. Jedino mi je malo bed što su open water swimming rezervirali za skuplje modele, Vivoactive podržava samo bazen koliko sam vidio. I reklamira se kao sat za golfere, to mi je od životne važnosti
Pa golf je glavni razlog Ja isto imam mali zglob pa 45mm verzija sasvim fino pase. Kao sto rekoh, manji je laksi i tanji od Stratosa. A i tipke manje strse. S je bas mali (ima rose i light gold verzija ako te zanima ) i osim sto ima manju bateriju ima i nizu rezoluciju. Ako mozes, probaj oba pa prosudi.

Nakon otrilike mjesec dana, prilicno sam zadovoljan. Puno zadovoljniji nego sa Pace/Stratos. Sve na satu se dogadja instantno, ukljucujuci snimanje workouta.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote