Citiraj:
Autor Ivoludilo
Imaš podešenje da se svetlo pali samo po mraku i vezano je za izlazak i zalazak sunca.Apdejtuje se preko satelita
Pozz
|
Sorry, al' ja ne nalazim to opciju. Stavio sam timeout na short tako da kad ne cackam po satu, a ne cackam bas previse, nece puno trositi bateriju.
Inace baterija nije losa. Sad je na 79% a znam da ga nisam sinoc punio nego barem prekisnoc. Dakle oko dva dana sa tim da nisam imao vremena za workout.
Citiraj:
Autor d0X
Razmatram S verziju jer mi se taj od 45mm jednostavno čini prevelik za moj zglob. Mislim da osim baterije nema nikakve razlike između njih. Jedino mi je malo bed što su open water swimming rezervirali za skuplje modele, Vivoactive podržava samo bazen koliko sam vidio. I reklamira se kao sat za golfere, to mi je od životne važnosti 
|
Pa golf je glavni razlog

Ja isto imam mali zglob pa 45mm verzija sasvim fino pase. Kao sto rekoh, manji je laksi i tanji od Stratosa. A i tipke manje strse. S je bas mali (ima rose i light gold verzija ako te zanima

) i osim sto ima manju bateriju ima i nizu rezoluciju. Ako mozes, probaj oba pa prosudi.
Nakon otrilike mjesec dana, prilicno sam zadovoljan. Puno zadovoljniji nego sa Pace/Stratos. Sve na satu se dogadja instantno, ukljucujuci snimanje workouta.