nikako da se javim sa updateom oko hassio i automatike, nema se bas vremena.
flashao cc2531
podigao u virtualbox VMDK, instalirao hassio, dodao mosquito broker, zigbee2mqtt, sve fino iskonfigurirao, dodao temperature senzor Xiaomi shorturl.at/xyM26 i on uredno radi
i sad naravno kupio sam par xiaomi door window senzora shorturl.at/jAER5 i sad njih nikako uparit i baca mi sljedeci error
Code:
zigbee2mqtt:error 11/10/2019, 9:31:01 PM Cannot get the Node Descriptor of the Device: 0x00158d0003a0f8ed (Error: Timed out after 10000 ms)
to mi javlja sa svim senzorima tog modela (door window) koje sam narucio, ne samo s jednim. pokusao sam vise varijanti uparivanja (dugo drzanje; 5 sec; 5sec pa svakih 1 sec ponovni klik;...) i nikako da uparim. vjerojatno cu naruciti neke druge senzore (aqara) pa probati opet, al opet nema mi smisla da ovo ne radi jer drugima radi.
nego jos jedno pitanje, je li tko radio na cc2530 routeru ili bilo cemu drugom sto ce popraviti domet?jer ovaj cc2531 ima stvarno siromasan domet
OT: trenutno sam na virtualki jer tako vrtim jos neke lokalne stvari, mozda se odlucim na rpi4 ako uspijem sve skonfat kako treba