Hi!
Narode ja sam ovdje novi pa mi unaprijed oprostite na pokojoj gluposti!
Nego da mi odmah prijeđemo na problem. Kupio sam Pioneer DVD+/-RW DL 110D. (Dosad sam imao LG cd pržilicu koja je sasvim zasluženo umirovljena). Koristim i stari nec-dv5800 DVD čitač.
Kad sam pokušao pomoću nero express-a napraviti DVD-copy on-the-fly -nikakvo piratstvo, riječ je o mojem video uratku sa vjenčanja, nero mi je ispalio unrecoverable read error i prženje je "puklo".
Pokušao sam sa burning rom-om uz opciju ignore read errors, a kao čitač sad sam stavio pioneera- prženje ostvareno ali uz hrpu grešaka. Čitani medij je bio oštećen minimalno i to uglavnom okomito na tangentu diska. Pitam se što će biti kad pokušam pržiti neki data DVD gdje nije pametno uključiti ignore opciju.
Sve ovo se ponovilo i sa nekoliko drugih DVD video diskova a samo jedan je prošao 100% ok.
Sad se bojim da sam trebao nastaviti raditi SVCD-ove jer mi se čini da su cd mediji manje osjetljivi na ogrebotine???
Pomoć---da li sam promašio u investiciji u pioneera i kako se riješiti grešaka posebno kod data DVD copy opcije???