Citiraj:
Autor IHrvojeI
Overhypana igra do bola a gameplay je tako generičan da je to užas... Išli su na sigurnu kartu, taj new vegas "is D shit" i po tome ćemo napraviti novi IP. Totalno ubija u pojam taj C/P od fallouta.
I onda kad sve zbrojiš - dobiješ zapravo lošu igru al su bar dialozi fora... A ne možeš ni vidjet (barem ja nisam skužio kako) dali je ono oružje ili armor koji kupuješ bolji od onog što imaš na sebi, ne moš ` bacit usporedbu... Daj me nemoj jebat..
|
Odigro 35+ sati sve questove obavio + companion questovi, onako meh, dobri dijalozi i voice acting, nema puno bugova, lijepa grafika i setting za ovakvu vrstu igre, ali sve ostalo je čisti prosjek, previše puta viđena formula, na kraju ispadne dobro ispolirana kopija New Vegasa + Fallout 3, u puno manjem pješčaniku, sve ostalo je copy-paste sa jako malo inovacije. New Vegas mi je bio bolji od ovoga i to puno bolji. Igrao igru na Hard.
Stealth i borba općenito su posebno loše napravljeni, iako su neka oruzja zabavna, samo razlika da li se šibam sa nekom beštijom sa 4 noge i metra ili sa full armored soliderom je ta što jedan trči na tebe malo brže i od koje vrste metaka brze pada. Ono vrh dubine i taktike u borbi je opalit headshot na neprijatelja da bi dobio neki cripple efekt. To u kombinaciji sa nepostojećim AI ispada battle sistem plitak ko bara, sa totalno dosadnim questovima.
Ima par highlighta igra ali brzo se zaboravi radi svega ostaloga.