View Single Post
Staro 06.11.2019., 16:43   #52
Colossus
Premium
Moj komp

Colossus's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor IHrvojeI Pregled postova
Overhypana igra do bola a gameplay je tako generičan da je to užas... Išli su na sigurnu kartu, taj new vegas "is D shit" i po tome ćemo napraviti novi IP. Totalno ubija u pojam taj C/P od fallouta.
I onda kad sve zbrojiš - dobiješ zapravo lošu igru al su bar dialozi fora... A ne možeš ni vidjet (barem ja nisam skužio kako) dali je ono oružje ili armor koji kupuješ bolji od onog što imaš na sebi, ne moš ` bacit usporedbu... Daj me nemoj jebat..

Odigro 35+ sati sve questove obavio + companion questovi, onako meh, dobri dijalozi i voice acting, nema puno bugova, lijepa grafika i setting za ovakvu vrstu igre, ali sve ostalo je čisti prosjek, previše puta viđena formula, na kraju ispadne dobro ispolirana kopija New Vegasa + Fallout 3, u puno manjem pješčaniku, sve ostalo je copy-paste sa jako malo inovacije. New Vegas mi je bio bolji od ovoga i to puno bolji. Igrao igru na Hard.

Stealth i borba općenito su posebno loše napravljeni, iako su neka oruzja zabavna, samo razlika da li se šibam sa nekom beštijom sa 4 noge i metra ili sa full armored soliderom je ta što jedan trči na tebe malo brže i od koje vrste metaka brze pada. Ono vrh dubine i taktike u borbi je opalit headshot na neprijatelja da bi dobio neki cripple efekt. To u kombinaciji sa nepostojećim AI ispada battle sistem plitak ko bara, sa totalno dosadnim questovima.

Ima par highlighta igra ali brzo se zaboravi radi svega ostaloga.
Colossus je offline   Reply With Quote