Citiraj:
Autor grizli1
https://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S99275632/
Prije 2-3 tjedna sam uzeo ovog "nasljednika" Markusa, ciljao sam na Titana ali eto treba se novi mobitel uzet pa sam si smanjio buđet. Stolica je mrak. 177 sam visok i ovisno o kvaliteti ručka 100 kg težak. Stolica me bez problema drži i stražno je udobna. Dolazim od kvazi uredskih stolica od 500 kn pa sam htio nešto bolje zbog leđa.
Izrada je super i jedine dvije zamjerke što imam su da je najniža visina meni na knap pa za niže osobe ne znam kako bi im odgovaralo i rukohvati su strašno čvrsti ali imaju gore za ruke plastični dio koji kada se ustajem ili namještam zna "udubiti" malo pod pritiskom ali ne daje dojam kao da će puknut. Sve u svemu ja sam zadovoljan i stolac je za svaku preporuku. Ako ga isprobate dajte si prvo minutu dvije za posložiti sve što možete.
|
Ja imam doma Markusa i probao sam ovog ''novog'' u Ikei i odmah mi nije sjeo, premalo mi je sjedalo za dupe, imam osjećaj da je rađeno za žene od 60 kila.
Pokušavam nać nešto od 2000-3000 kn, a sve mi se čini da ću morat ić na neko rješenje koje će me koštat bar duplo od toga. Imam 195 i 110 kg.