Citiraj:
Autor aski
Imam jedan problem...
Auto sam tri puta vozio u ovlasteni jer je pod garancijom u Porsche Interauto na Jankomiru.
Problem je bila klima tj cudno zujanje iz otvora koje je zadnji put rijeseno tako da sam dobio novi hladnjak.
Treci put su ocito sjebali lak na braniku i tamo di se svjetla suzavaju prema sredini branika.
Nisam to odmah vidio. Ugl ofc da se prave grbavi i kazu da me neko nabio ili ja nekoga. Laka nema, ja nisam udario nikoga, a ako je mene neko, onda je to moralo biti jebno cudo.
Dakle, desni far napuknut ispod haube, a unutra ispod ledica tj iza branika se vidi da je zdrobljen.
S obzirom da su sanse nikakve da dokazem da je to specijalac od mehanicara sredio, sto mi je najjeftinije? Aktivirati kasko ili zamijeniti samo staklo/plastiku na faru, bez da diram xenon i LED, ako je izvedivo?
Ulazi vlaga, stvara se magla i na kraju kapljice. Od jucer se ofc nije posusilo. Auto u garazi od 17 i danas nema kise...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
|
Ako imaš zaštitu bonusa, aktiviraj kasko na kraju isteka police. Dobiti ćeš novi far što je "najčišće" rješenje.
Ako nemaš zaštitu bonusa, imaš opciju nazvati Branimira ilitiga Jensa na 098 609 787 pa da pogleda da li se može zamijeniti samo prednja plastika.
Citiraj:
Autor Colop
Taj Porsche servis su stvarno specijalci.
Dobra je to ideja sa kaskom i aktivacijom pri kraju, ali što ako vlaga ili voda uništi LED/Xenon sklopove?
Far je red veličine par tisuća kn, a svjetla ovisno o izvedbi mogu biti do 28 000 kn 
|
Mercedes zadnja ili predzadnja E klasa aktivni LED far - 40+k kn jedan komad...