Citiraj:
Originally posted by slink
Pa u daciju se ugradjuje renault pogonska grupa (original renault motori i mjenjaci), zar ne? Zatim tu je i cijelo podvozje. Samo je skoljka rumunjska (cija vec je), i unutrasnjost ne znam, vjerovatno nije renault...
Zasto je onda Dacija krs? Ispada da je i renault krs...
Dakle, svasta...
Limarija je takva kakva je, pa auto kosta koliko kosta. I, da: u daciju idu stariji Renault motori, pa to spusta cijenu u odnosu na trenutne renault modele konkurentne Daciji.
Sve u svemu, Logan je auto na svom mijestu, dok je solenza probni poluproizvod i pati od djecjih bolesti, kao i svaki istocni automobil.
|
e vidi sto se renaultovih motora tice oke su, mjenjaci sa dalje to losiji (a nekad bili zakon) i to je sve sa bas origigi renault ide u Daciu sve ostalo rumunji prave a kvaliteta materiala je malo jaca,
imas na novom senicu foru neznam jesu to ispravili no vijci koji drze amortizere su napravljeni od super loseg materijala i popucaju

, megane novi je dolazio sa prekratkom sajlom od rucne kocnice..... i ima jos dosta toga sve tvornicke greske i to VELIKE pogtovo ta stvar s vijcima koji drze amortizere prestrasno, renault je izgubio na kvaliteti Dacia nikad nije imala niti ce imati, je Logan malo "cvrsci, kvalitetniji" ali cinjenica ostaje su koristeni matreijali full nekvalitetni da nije cudno ako se auto raspadne, da je smece, i sfe ostalo,,,,,,,
kao sa rekoh radio sam dosta dugo u Renaultovom servisu da sam se svega nagledao, Renault je imao dosta super glupih kvarova ali kad su Dacie pocele dolaziti mogli smo samo crkavat od smijeha dok smo citali popis kvarova na radnom nalogu