Sad vidim da sam izbjegao sranje s tim Jyskom, htio sam uzeto tak Gold, ali nam taman pobjegao zadnji komad dok smo uzimali bivsa i ja.
Onda smo uzeli neki tvrdji, full pjena iz Lesnine. 3 godine je bio super, sad propada u staroj vlaznoj kuci, nakon sto smo se razisli... Kostao je oko 2000kn u 160x200 dimenziji.
Nakon rastave zivim u podstanarskom stanu, uredjenom prije 9 godina, ma 9 godina starom madracu. Prvo kad s dosao sam ga htio zamjeniti, ali na kraju sam samo navlaku jer je madrac jako dobar. Znam da je on rekao da je kostao.
Poanta price je da su oba full pjena, i da moze pjena izdrzati.
Dan danas imam stolac iz Duka interijera, obican, kakvi su u Jysku po 200kn. Ja ga platio 2005. 800kn. Kad sam pitao zasto je toliko skuplji saznao sam da se njihova pjena nece deformirati jer je radjena iz jednog komada, a onda oni ostatke prodaju firmama koje rade stolce za 200kn. Jer ljepe te spuzve zajedno.
I nije lagala, stolac se koristio 8g, sa mojih 80 kila i spuzva dam danas ponosno stoji ko prvi dan.
Tako da ne nuzno prekriziti full spuzvu.
Sto se tice kombinacije malih opruga i spuzva / latex navodno je idealno, ali mora biti sto vise tih opruga, zaboravio sam broj, ali 500 na nesto barem.
Latex imam jastuk i moram priznati da sam zadovoljan tim mamaterijalom nakon svih memorijskih spuzvi, koje su mi ili pretvde ili premekane. Uz vodeni jastuk, lateks mi je najbolji (a promjenio sam 5 jastuka u 3 godine).
Kad dodjem doma, javim markubovog madraca eto ke vec 9 godina dobar.