View Single Post
Staro 05.11.2019., 21:30   #10231
vacs
Premium
Moj komp

vacs's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
opalio ih po dzepu jer te cijene nisu bile sluzbeno iskazane u 2015. i 2016., nisi citao sa razumijevanjem kao i ovo

Citiraj:
Autor dakky Pregled postova
Ja nisam pravnik i ne znam kako to ide ali imao sam osobno neke slučajeve slične pa znam da ne mogu dignuti cijenu nakon isteka ugovorne obveze bez raskida ugovora. Na vama je da li ćete prihvatiti novu cijenu ili ih otkantati, ali dizanje cijene bez novog ugovora na 12 ili 24 mjeseca nije moguće bez novog potpisa.
kao sto sam velis, nisi pravnik i nemoj dijeliti okolo savjete ljudima da ne placaju racune jer da si otvorio ijedan ugovor vidio da ne moze biti jasnije definirano da se nakon isteka ugovorne obveze cijena povecava...ako ti ne odgovara cijena nakon isteka ugovorne obveze ili produzujes ugovor kako bi opet ostvario pogodnost ili ides drugom operateru ali nikako ne prestajes placati racune ivane pernaru

Citiraj:
Autor dakky Pregled postova
@vacs ... vidim iz slike da je to bilo 23.10.... to je bilo prije nego ih je HAKOM opalio po džepu za neisticanje tih posebnih cijena. Sad više koliko znam nije moguće. Nebitan je datum odgovora, bitno je kad si poslao... u trenutku slanja su imali mogućnost, više nemaju....
nije bilo prije, nego 15.10.2019., otkud samo izvlacis sve te dezinformacije

Zadnje izmijenjeno od: vacs. 05.11.2019. u 21:36.
vacs je offline   Reply With Quote