View Single Post
Staro 10.01.2006., 09:13   #37
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Originally posted by pogi
Nisam uspio otvoriti sliku koju je tor poslao, ali prema dvostrukom vlastitom istustvu tebi treba "trostruki" spliter sa F-konektorima (to su ti sa navojem). Dakle jedan ulaz za antenu i tri izlaza, to sam primjenio kod kuce i kod vec navedenog sogija.

1. ulaz kablovska TV, izlazi 2xTV + analogni TV tuner u mojem PCju

2. ulaz sirokopojasna antena od 40kn na krovu, izlazi 2xTV + terratec DVB-T PCI tuner u PCju kod sogija

Nikakvih problema oko signala nema. Samo nemoj koristiti one splitere 1 u 2 od 5kn jer oni ruse jacinu signala na izlazima
Da otvoris njegovu sliku moras pasteat link koji je naveden i dodat WWW ispred...nije li to ocito ?
Dok sam kupovao splittere nije bilo niceg osim BAS TIH plasticnih sranja za 5kn no uspio sam nac metalnu verziju..ne znam dal je to ista stvar ko plasticni al je kostao 15ak kuna cini mi se i djeluje full kvalitetnije. Problem je u tome kaj ja imam 3 (slovima: TRI!!) T utikaca na jednom mjestu: dakle antena ide u video, a iz videa taj signal ide na 2 TV, moju DVB-T, i jos je na svo to sranje ustekan izlaz od receivera.. tak da bi meni trebala 4 izlaza iako je ovo od receivera ulaz. A taj receiver je tu jer je TAK svejedno dal ga spojim tu ili 20cm dalje prema televizoru...
Pa daj mi reci di mogu kupit "postene" splittere i za koliko? I da li moraju biti to ti sa navojem? jer ako moraju onda moram i te konektore kupit i montirat ih na sve kablove..a 2 su tvornicka.. i jel to opce ide na te obicne koaksijalce?