Vidim da nisam jedini sa problemom vlage u prostoriji... Prije nekoliko godina (baš negdje u ovo vrijeme, 11, 12, mjesec) mi je izbila vlaga u spavaćoj sobi. Počelo je malo u kutu, i preko noći se proširila preko cijelog zida. Dok se nisam ni snašao, sve je bilo plijesnivo, a krevet je bio za otpad.
Da skratim priču, nabavio sam si Trotec TTK-72E. Da sad kupujem odvlaživač opet, vjerojatno bih odabrao TTK-69, zbog izgleda i dodatnih opcija. Ali ne mogu ništa prigovarati, ovaj moj odrađuje posao, pogotovo u zimsko vrijeme.
Također bih se želio osvrnuti na komentare sa prijašnjih stranica, one koji ne žele potrošiti malo više, pa kupuju kemijske "kuglice" za skupljanje vlage - ljudi, to ne djeluje! Nažalost sam jedan od onih koji je kupovao to smeće, i na kraju potrošio gotovo jednako novaca kao i za sam Trotec! A ako uz sve to pridodam i troškove bojanja, kupovine novog kreveta, kao i anti-bakterijski premaz za boju, sve to je koštalo VIŠE nego sam odvlaživač zraka. Što bi se reklo, pametnom dosta!