Citiraj:
Autor Imagine
Pravopis , gramatika te interpunkcija , omiljena tema forumaša kad im netko iz nekog razloga ide na živce. 
Bio sposoban ili ne, za izvuč sadržaj iz nečeg uz interpunkcijske i sl pogreške , isticanje istih uvjek ispada infatilno.
Ako ti je toliko do pravopisa , mogao si otvorit temu o pravopisu pa me slobodno uzmi kao primjer za seciranje.
A ako ti moje tipkanje malo više smeta , siguran sam da ima kakva ignor tipka.
Šta se tiče svega ostalog , vidim da imaš isti pristup kao i na moj komentar.
Ja uvjek mogu o stvarima koje nebi stavio na stol te za koje nebi dao novac, i gledajuči temu , očito da nisam jedini.
|
Eto, prvo mi ovo pada na pamet.

Ružno da ružnije ne može biti, no uloženo je puno truda, novaca i vremena, s toga zaslužuje više pažnje s tvoje strane.
Da li mi, koji takav rad smatramo jednostavno bacanjem love, smatramo da je to ružno, smatramo da to nikada ne bi vozili, smo manje vrijedni nego vi koji očito vidite nešto što mi ne vidimo?
Svi, ali baš svi koji su komentirali ovdje su pohvalili rad kolege i dali svoje mišljenje. Kolega je to očekivao, jer je postao to ovdje na forumu, koji služi za prvenstveno za raspravu.
Ovakve stvari:
Citiraj:
od strane kreativno osakačenih umova
|
tome nema mjesta na ovom forumu. Štoviše, napišeš takvu izjavu i potkrijepiš ju kompletnom gramatičkom nepravilnošću, stvarno neprimjereno.
Cijenim trud kolege, ali cijenim i svoj "osakačen um", i smatram da je ružno. Ako od 15 ljudi, 13 kaže da je ružno...