još dve utrke do kraja pa se nemre puno toga promjeniti ni u poretku konstruktora, najvece razocaranje su haas i sauber(pogotovo sauber jer su dobili finu fin.injekciju koju nisu kapitalizirali, a imam i soft spot za kimia), najugodnije iznenadjenje mcl i nakon njih bi stavio torro rosso.
od vozaca najugodnije iznenadjenje norris.
albon je relativno ok u utrkama ali u kvalama i dalje osjetno zaostaje za maxom, najviše mi je žao sto nismo mogli gledati ocona uopce, a i russela jer je u totalno banana bolidu.
inace nekako malo i cudnjikava sezona, novi profil guma je sjebao prakticki sve momcadi(neke još i dan danas nisu skužile/riješile problematiku) osim merc i mcl, pogotovo merca koji je u prvih xy utrka bio space shuttle za ostale. kažem steta da se drugi nisu uspjeli jedno 30-40% brže prilagoditi(odnosno nakon par utrka) jer bi imali puno zanimljiviju sezonu, druga polovina sezone je bila osjetno napetija od prve.
williams ne ide u dobrom smjeru i to mi izgleda ako iduce sezone ne naprave neki osjetni pomak mogli bi kljuc u bravu.
što se tice masina vidjet cemo kako ce završiti ovo sa ferkanom i protokom goriva, ali oni su u snazi napravili veliki bum tokom sezone, honda osjetno popravila izdržljivost pogotovo na vrucim utrkama gdje mi se cini da su je vozaci najviše mogli stiskati od svih ostalih, fali im još short burst snaga za kvalifikacije i ravnice, nadam se da ce to srediti za iducu sezonu pa da bude prava borba za naslov sa 3 razlicita bolida i da rb ne sjebe na zagrijavanju guma jre kolko sam skužio od iduce sezone opet nove gume