Citiraj:
Autor domina

Da donji dio kućišta nije od plexija bilo bi bolje, da se ne vide špageti od kablovinja.
Također, svaka čast na trudu.
|
Hvala, da mogao se staviti matirani pleksiglas da se prikrije šuma kabela.
Citiraj:
Autor Pupo
Fora izgleda, unikatno sigurno je. Jedino ova Noctua, konačno su naučili i izbacili malo manje ružne ventove, pa bi išao na njih ako baš mora biti noctua.
Daj mi reci, di nabaviš mravlju kiselinu? I da li si imao problema s isparavanjem ili s magljenjem?
I kolega koji ti je rezao plexi, time se bavi tj. radi uslužno ili je onetimejob?
tnx
|
Noctua ima još i crne, bolje bi se uklopili pošto nemam ništa drugo da je kaki boje ko ovi.
Neznam kako često reže al sigurno nije onetimejob pošto ima laserski rezač, mogu ti dati kontakt pa ga pitaš.
99%-tnu mravlju kiselinu sam nabavio preko distributera medicinske opreme "Medical Intertrade" ali oni posluju samo sa medicinskim firmama.
Proizvođač te kiseline je u ZG-u, javim sutra koj je točno pa ih moš pitati gdi još možeš nabaviti.
Ta se kiselina jako isparava, zato ju moraš nanašati injekcijom, tako da prvo namjestiš dijelove kako hoćeš da budu zaljepljeni i onda samo injekcijom zapuniš po spoju.
Citiraj:
Autor fanATIk
Unikatno je. No nije moj stil nikako. Ventovi jesu dobri, no gadni su do bola i nikako mi ne leže uz kućište. Morsko pašče mi je isto overkill, onak, za klince spika. No ako tebe veseli, ko smo mi da sudimo. Osobno bi to napravio možda u kombinaciji prozirnog i crnog plexija. Crni na dijelovima di je kablovinje i slično. Bome bi i ove ventove uokvirio crnim pleksijem. No svaka pohvala za trud, ideju a i samu želju za uradi sam metodom.
Moje će isto uskoro na forum. Valjda, kad nađem vremena. Samo mdf mjesto pleksija. Ostalo mi još lakiranje i neke sitnice, fajnal tać kak se veli. 
U svakom slučaju, svaka čast na trudu. 
|
Hvala,
Dobro kažeš, na donjem djelu sa kablovima i gornjem oko fanova bi kombinacija transparentni crni ili prozirni matirani bila dobra kombinacija.
Postaj svoj uradak pa da vidimo i tvoj stil.
Citiraj:
Autor Elven
Meni se za komp doma ne svidja, ali je kuciste brutalno.
Za nekog kom treba komp biti "on display", a ovakav shark i neom pasu, savrseno bi bilo... Neka igraonica (ili e-arena kak to damas zovu), pa da se neki server vrti u ovakvom kucistu koje je poviseno u prostoriji... Klincima bomba!!
Svaka ti cast, meni je cool. A sad kad vidim da je to moguce i meni padaju razne ideje.
|
Hvala,
Baš to kaj kažeš, za neku igraonicu gdi bi stajalo izloženo bi bil pun pogodak.
Ništa uhvati se se dizajna i kreni.
Mislio sam ako uspijem ovo prodati da napravim dizajn za Mini-DTX matične ploče.
Citiraj:
Autor SlavoS
Mravlja kiselina je 50-60kn/l
|
Sumnjam da za 50 kn možeš nabaviti litru 99%-tne kiseline. Ako gdi nađeš obavezno javi, a za ove sa manjim postotkom sam čuo da ne drže dobro.