View Single Post
Staro 10.01.2006., 02:20   #923
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by Thoroughbred B
Igrao malo pred 20 min,uopce nije zabavno igrat protiv cheatera...mislim ono,dok ja njega snimim i uocim on mene vec izreseta,nevjerovatnu sposobnost primjecivanja imate i lijepo me uvijek netko doceka s druge strane zida,u pocetku sam mislio slucajnost,ali kujac...
Ako u nekog sumnjas idi na spectate i pogledaj kako igra... Kad se to igralo i na koga sumnjas?
Ja sam pred tjedan dana bio meta za napucavanje, a sada ako neko izbaci samo glavu iznad zida moj je(bas i ne )...sve je stvar vjezbe...Tesko je igrati protiv istreniranih igraca jer se oni non-stop krecu i nemozes ih naciljati,te poznaju mape pa ako te netko skuzi kuda si prosao zna di da te doceka,ako nekoga ubijes mici se odmah jer ce te taj nakon respawna prvo potraziti na tom mjestu u nadi da ce ti doci sleda...
Za ciljanje ni problem-vec nakon par dana intezivnog igranja dobijes osjecaj... Sta se tice skakanja i varanja to nisam vidio na dozi(ne kazem da nema) no istina je da ja obicno igram kad mi all seeing eye pokaze da su gore decki s foruma npr. atha,fleks,gemmy,mrkonja,zed,veki,andeo,virus7...

Opet se malo igralo u kasne sate: