Susjed mi ima samo TV od njih ukupno 150 kunića.
Ove godine riknuo mu STB po jubilarni 5 puta.
Sada gleda samo analognih 15 kanala u kvaliteti koja nije za gledanje.
Svaki puta zove mene a ja onda tehničku službu.
Zadnji puta crknulo u nedelju i zovemo za popravak, obećali u ponedjeljak ovaj tjedan, danas je četvrtak niti servisera niti zamjenskog uređaja.
Naravno nikada mu nisu refundirali dane kada nije imao usluge.
Danas idemo odjavit uslugu jer je ionako istekao mu ugovor već odavno.
Koliko on gleda dovoljna mu je i besplatna usluga od EVO TV i to preko sobne antene jer je slika izvrsna. S obzirom da želi i sportske kanale upikne si bucket x3 na popustu za 35 kunića i na to doda 5 kuna za najam uređaja i više nego zadovoljan, a u drugoj godini ga to sve dođe 75 kuna na mjesec. Nema hebavanja sa STB uređajima koji se kvare kao na traci. I sam sam imao se prilike u to uvjeriti kada je kod mene došao tehničar sa 5 kutija STB uređaja i niti jedan nije bio ispravan, pa došao drugi dan sa 3 dodatna i tek je drugi proradio.
Ovo od EVO TV radi na običnoj sobnoj aneteni koja izgleda kao komad A4 papira, a pretpostavljam da sa Jagi ribljom kosti koju preporuča EVO TV stvar mora raditi bez greške.
Slika i zvuk izgleda za klasu bolje nego kod A1.
To što sada najavljuju 4K kroz dva mjeseca neće im zadržat postojeće nezadovoljne krosinke poput mojeg susjeda, a takvih u zgradi imam barem još desetak. Definitvno su se srozali u kvaliteti, a još više u kvaliteti tehničke podrške, jer da im netko po tjedan dana nema uslugu koju plaća je i više nego sramotno.
A kada na to dodam moje iskustvo sa Amisa gdje sam bio više od pola mjeseca bez kompletne usluge i to njihovom greškom nemam što na to više reći, jedino ja koji trebam internet nemam kamo od njih pobjeći, jer mi A1 jedini ima optiku do mojeg stana, a konkurencija neće nikada niti prismrditi jer su podjelili teritorije.
Dakle ostaje čekati 5G po nekoj normalnoj cijeni da ih se riješim jednog dana.
DCM je bio 2000 godine OK i promptno reagirao, došao Bnet pa malo srozao tehničku podršku, a VIP se potrudio zabiti čavao u lijes, da bi rebrand u A1 definitvno rastjerao korisnike što se tiče kablovske usluge.
S moje strane Amis je bila izvrsna tvrtka koju je upropastio VIP, a daljnje propadanje donijelo je rebrandiranje u A1.
Umjesto da smo išli naprijed sa kvalitetom usluga stvari idu obrnutim smjerom kod nas a sve zahvaljujući HAKOM-u.
Tako da danas krajem 2019 ljudima izgleda prihvatljivija riblja kost na prozoru od usluge putem kabla.