Citiraj:
Autor Lewis
Odlicno je sjeo na zid, uopce ne izgleda preveliko i ovako na prvu se ne cini da je 75".
Ovo za zvuk sto spominjes to mene trenutno odbija od Samsunga sto vise ne podrzava DTS ili neki od tih dolbya (moj model iz 2015 podrzava sve a kasnije su izbacili one remote daljinac i support za jedan od tih dolby formata).
Gledam OLED LG zbog supporta za sve audio formate i magic remotea ali mi nije jasno kako jos uvijek tako drze cijenu, 65" C9 je preko 20t kn 
|
Pa da, velim, da je 82" bilo bi još bolje

Gledao sm i ja OLED-e ali cijene su brutalne. Bio je jedan LG na Sancta Domenica outletu, 65" za nekih 9000 ali su kasnije utvrdili da ima crtu (brazdu!) na ekranu, baš po srediti pa su spustili cijenu na nekih 6500. Cijene novih su nažalost još uvijek previsoke. Kad 75 OLED padne ispod 10000, uzet ću jednog, ali do tad je ovaj Samsung dovoljan
EDIT: ima još 65-ica OLED ispod 10K kao i 75 LED za 5300! Nije loša cijena...
https://drive.google.com/file/d/1TEh...nZJvj7mjM/view
Citiraj:
Autor nick praskaton
ma u mene je samsung ue65nu7172, isto sam narucivao 3 vrste tih daljinaca s tipkovnicom i misem, kao i K400, medjutim nista ne reagira... steta, najvise me nervira sto je neituitivan, npr. upalis youtube, pa dok svako slovo pogodis s usranim tvornickim daljinskim, prodje me volja za ičim
|
isprike, model je 55NU7023, sad sam gledao otpremnicu i na njemu radi miš i tipkovnica.
Citiraj:
Autor 2 die 4
Vidi se tko je dekorirao ispod telke!
I moja draga ih je načičkala svuda po stanu! 
|
Da, jučer je htjela tabletić ispod staviti, poludio sam

Pa čemu/zašto pobogu ženo?? Ipak je na kraju popustila i stavila samo te ukrase.