30.10.2019., 10:44
|
|
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Upit vlasnicima Markusa
U nabavi sam nove stolice i vidim da je Markus ok izbor no imam nekoliko pitanja:
Kakva je podrška za leđa? "Tjera" li vas u ispravan tj uspravan položaj ili vas stolica upije? (mrežasti dizajn leđnog naslona ne ulijeva mi neko povjerenje u smislu oslonca. Većih sam gabarita: 200 cm ~117 kg).
Nije direktna usporedba ali imao sam no name stolicu od 450 knsličnog dizajna i.e imala je mrežasti dizajn za leđa i nisam bio zadovoljan jer sam "prejak" za nju.
Kakva je lumbalna podrška? Da li s vremenom i korištenjem "popusti"? Ako ima netko slične visine kao ja može li mi reći da li je podrška na pravom dijelu leđa? (prije kupnje volio bih ju probati ako ima gdje u zgu...)
Zbog skeptičnosti mrežastog dizajna hatterfjall mi se ćini ok za moje prohtjeve ali maknuli su knob za podešavanja otpora nagiba i to se automatski "baždari" na težinu sjedioca. To mi se ne sviđa jer imam osjećaj da bi se to s vremenom u mom slučaju na neki naćin pokvarilo i ne bih ju mogao fiksirati. (znam da ima onu polugu za zaključavanje ali Markus ima uz to i knob).
Tnx!
|