View Single Post
Staro 30.10.2019., 08:17   #13275
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor nick praskaton Pregled postova
alene, aj slikaj upaljenu tu 75-icu u dnevnoj da vidim kako izgleda... mene nesto žulja moja 65-ica, jedva vidim... tocno da je jos 10 inča valjalo bi
Bok!

Evo slike:

Nije upaljen jer je rano, da ženu ne budim

Na moj raspored stana i zid na kojem je TV, meni bi pasao i 82"
Uglavnom prije je bila 55-ica i bilo je premalo. Naučiš se ali je zid bio poluprazan. Sad sam ga popunio
Slika za seriju 7 je odlična. Nije u razini OLED-a ali isto tako nije niti cijena. Evo dva minusa koja sam do sad primjetio. Prvo TV ne podržava miš. Naime imam K400 tipkovnicu kao i neku malu za android i slova (tipkanje) prima ali miša i klikanje po ekranu ne podržava. Npr u firmi 55NU7172 model to podržava bez problema. Nije neki minus ali sam se naučio na to sa SONY-om.
Druga stvar koja me smeta, je da ne prima sve filmove sa multizvučničkim enkodiranjem (moram još utvrditi kaj mu točno smeta). Ali čim pokrenem neki MKV sa DTS-om ili nekim sličnim zvučnim enkodiranjem, javi da audio nije podržan i tišina je. Sa Sony-em (XE9005) tih problema nisam imao. Veliki mi je plus na TV-u što se USB gasi zajedno sa TV-om. Znači ako je disk ili čak LED rasvjeta uštekana u TV, čim ga ugasiš odmah se i to ugasi. Kod Sony-a me to živciralo jer je cijelo vrijeme USB bio pod naponom.
Od ostalih stvari ništa posebno, sve radi uredno i korektno, ništa specijalno, normalan TV. Možda bih stavio minus kaj nisu svi HDMI portovi sa ARC-om, ali u tom cjenovnom rangu nemam kaj prigovoriti.
Smiješna anegdota mi je bila kad sam preuzimao TV u MALL-u. Došao čovjek i prije mene sav sretan kupio odnosno preuzeo 55-icu. I razmišljao je kako će je unjeti u auto kad su donjeli moju 75-icu kraj njegove. I iz sretnog lica je promjenio izraz u onak pomalo bediranog Kako je rekao, kutija od TV-a se može koristiti kao pregradni zid
alengrosevic je offline   Reply With Quote