Citiraj:
Autor kalu
U istoj smo situaciji i slazem upravo jaaaako slicnu konfu, pa me zanima zasto si se odlucio za ryzen kad intel po testovima puno bolje vrti h264 4k fileove?
i moja najveca dilema zasto AORUS elite a ne designare?
i kako to da si uzeo 2070 umjesto 2080ti 11gb koja je i do 30% bolja u resolveu? ako je zbog cijene onda kuzim
|
Pozdrav,
Uzimam konfu koja ce biti aktualna sljedecih nekoliko godina i koju mogu nadogradit. Rayzen uzimam zato jer mi je bolja opcija za buducnost ( da ne spominjem vise jezgri ).Skuzio sam da puget gura intel jer su im sponzor, a te neke stvari u kojoj je intel brzi trenutno vjerojatno ce se promjeniti ( iako su mi te prednosti zanemarive ). Vise su mi vazniju buduci Gen 4 diskovi koji bi mogli pridonjet brzini.
2070 Super mi je i vise nego dovoljno buduci da mi na starom kompu 1060 koja radi odlicno. Razlike u cijeni su ogromne od 2070 a dobivena brzina mala. 2080ti bi kupio da imam love na bacanje i da se zelim igrat u 4k na visokim postavkama
Uzmi u obzir jednu stvar. Bez obzira kakv komp uzimas ( realno se i za 8000 slozi super masina ) problem je u Adobe programima ( LR, PR ) koji imaju prastri kod i totalno su neoptimizirani....a kako Adobe ima monopol i briga ga za svoje korisnike dok nema konkurencije, sumnjam da ce se nesto promijeniti. Zato se prebacujem u potpunosti na Capture one i DaVinci