Citiraj:
Autor rap_4_life
Pitanjce za ekipu koja igra, vaš stav po pitanju sbmm, sound (footsteps, i see movment, contact..) i općenito dojam nakon par sati igre, ja cu jos malo pricekat al kad bi znao da ce postojat opcija dedicated servera i promoda kupio bih odma po cijeni 60evra....
|
Za kvalitetu matchmakinga sam premalo igrao da mogu komentirati, no ima svakakve ekipe za sada u gejmovima, od onih koji se doslovno ne znaju kretati, do uvježbanih igrača.
Footstepsi su loše odrađeni. Preglasni su i možeš nekog preko pola mape čuti kako trči. No, najveći problem je da se likovi deru kad vide nekog i to svi čuju. To je nešto što moraju maknuti jer je jednostavno preglupo.
Netcode je smeće kao i u svakom CoDu nakon četvorke. Ali ovdje je baš jako, jako loše. Imaš analizu na youtube od ongog Battlenonsense lika pa baci pogled ako te zanima. Oglasio se Blizzard-Activison po pitanju toga, ali više-manje ništa pametno nisu rekli osim da je to komplicirano za složiti lol. Igra ima velik lag compensation jer se prilagođava ekipi koja ima ping 200-300 i onda svi pate zbog toga. Što je retardirano, jer zašto bih ja bio kažnjen što tamo neka random osoba nema dobar net.
Gameplay je klasičan CoD, no začudo je zabavno. Dok te ne naživcira taj mentatlitet CoD igrača
Super je što su maknuli Prestige pa nema više onih gluposti s resetiranjem svega što si otključao. Sada su sezone i nakon završetka te vrati nazad na 55 Lvl i dalje imaš sve otključano.
Mape su li-la. Ima ih 2-3 koje su dobre, ali ima i par njih koje su nevjerojatno loše i mislim da je to trenutno najveći problem igre sa strane samog dizajna i gameplaya. Mape moraju popraviti jer ovo što su napravili na većini njih nema veze s mozgom.
Sve u svemu, ok igra za mozak na pašu. Nemoj uzimati ako misliš tu igru ozbiljno shvaćati ili se nadati kometitivnoj sceni. To nije igra za to, nije bila od četvorke niti će sada biti. Ali ovako za na brzinu baciti koji game je za sada dobra, zabavna (ne uvijek, ali ima trenutaka).