View Single Post
Staro 28.10.2019., 21:10   #4649
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Svaka čast na rezimeu.

No meni je cijela priča malo šuplja. Samo tako se odreći Nomada iz C1 i prebaciti se na Alcatraza koji na kraju postaje Prophet u C2 bez doticaja ikakvog sa prethodnim likovima niti je nastavak priče kako završava C1.
I onda C3 nastavak C2 na istom mjestu, zgurano i zbacano samo da se završi priča, sa malim spominjanjem događaja iz C1 u dijalozima.

Slično kao i MW serijal. 1 odličan, 2 OK, 3 ajmo samo nabrzinu završit i zgrnut pare.

Ne znam, meni su C1 i CW majka. CW često znam odigrati. Imam ih na disku uvijek i one HD teksture. C2 i C3 sam odigro 2x svaku i zaboravio.
Ma jasno da je u globalu priča šuplja (pogotovo taj dio gdje neki alcatraz postaje prophet u dvojci), no kažem u konkurenciji među 3 crysisa u trojci su se najviše kao potrudili oko toga. U kecu priča jedva da postoji. U globalu FPS kao žanr je u pravilu slab u kategoriji priče (naravno uz par izuzetaka). Ugl. dvojka koju sam izbjegavao godinama me ugodno iznenadila gameplayom. Mada je kao igra downgrade iz open worlda u linearne kratke zatvorene levele

Uglavnom planirao sam nastaviti RE 0 remake, no ne znam dali da trošim metke na one sluzave, a to je jako bitna stavka na najvećoj težini (jer si u kecu mogao sjebat prelazak ako nemaš municije), no RE guru ovog foruma mi ne odgovara na temi niti na PM

Također neki tjedan probao anno 1404 par levela, prvi kojeg sam probao u serijalu (navodno ponajbolji, barem od novijih). Nisam puno igrao no po pitanju gradnje i prostornog planiranja je puno slabiji od caesar 4, a previše pažnje i vremena ide na rute brodova...

Također palniram nastaviti skyrim special edition u kojem sam prebacio 100h. Jebo ja taj TES, je repetitivan, ali je zarazan

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 28.10.2019. u 21:22.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote