28.10.2019., 14:37
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Autor ParaNO19d
Original Windows 10 x64 Home. Kako da svom lokalnom admin accountu dam sva prava? Nikako ne mogu doći do toga. Samo Trusted installer ima sva prava. Htio sam konkretno imati full pristup System32, ali nikako ne mogu namjestiti prava. Radio sam na Windows 10 Pro i na AD-u i to je prolazilo, nije valjda da se s Home to ne može?
|
Trebao bi moći, ako ne možeš, ograničenja nisu u Windowsu, već negdje drugdje.
Citiraj:
Autor coconut
Kolegici je riknuo laptop sa W10. Čini mi se da ima W10 Pro Retail verziju na njemu. Da li bi se ta licenca mogla 'prebacitii' na novi laptop? Kako vidjeti koja je verzija W10 obzirom da sada ima taj hard u ext. kućištu?
|
Citiraj:
If you upgraded from a retail copy of Windows 7, Windows 8 or 8.1, the Windows 10 license carries the retail rights from which it was derived – can be transferred. But under Microsoft’s rules, you are only entitled to a one time transfer.
If you upgraded from an OEM Windows 7, Windows 8 or 8.1 license, these are licenses that come preinstalled on a new computer from a manufacturer, and then your Windows 10 license maintains the OEM rights – cannot be transferred.
If you have a full retail copy of Windows 10, you can transfer it as many times as you want.
If you performed an Easy Upgrade to the Windows 10 Pro Pack from Windows 10 Home, you can transfer it using Digital Licensing. This is possible because of the Pro Pack, while an upgrade, is a retail license attached to the Microsoft Account used to purchase it.
|
Ako je dobila s kompom, onda je OEM (vjerojatno), mo'š se slikat 
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 28.10.2019. u 14:42.
|
|
|