Super su vam te forice "hejter si", "frustriran si", "ljubomoran si". Ne mislim se na taj način nadjebavati...
Ono što je moj post trebao značiti jest da vijest "4 Honde u Q3" ne bi trebala biti nikakvo čudo, a pogotovo na stazi poput Mexica (gdje se i Alonso utrkivao sa Hamiltonom pred 2 godine sa još gorim Hondinim motorom, ali "najboljom" šasijom

). A još dodamo i Red Bull koji ima GARANTIRANO mjesto u top 10 sa oba bolida ako nema kvara/udesa u Q, dok Toro Rosso i dalje upgradea svoj bolid, a s druge strane, Alfe nemaju dijelova i momčad visi o niti, Fors Indija je svoje završila za ovu sezonu, Haas i Williams su bottomci, a Renault je ovom zabranom njihovog kočionog sustava spušio barem 0,3s po krugu (možda i više). Sve to = Toro Rosso je 5. momčad.
A Red Bull je sa Renaultom malo više pobjeda odnio tako da motor i nije baš takva šljuka. Mislim je, ako ga se usporedi sa Ferrarijevim i Mečkinim. Ali za Renault znamo da bolje dela kod customera nego u Works teamu. Eto sad ih i McLaren gazi. Honda je sada tvornički motor Red Bullu/Toro Rossu. Tu bi trebalo biti malo više rezultata, ovako je ispalo jedna normalna pobjeda i jedna slučajna u kaosu. Sutra možda još jedna, ako Leclerc opet ne prolupa u prvom zavoju pa izvede isto