View Single Post
Staro 27.10.2019., 01:35   #2967
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Super su vam te forice "hejter si", "frustriran si", "ljubomoran si". Ne mislim se na taj način nadjebavati...

Ono što je moj post trebao značiti jest da vijest "4 Honde u Q3" ne bi trebala biti nikakvo čudo, a pogotovo na stazi poput Mexica (gdje se i Alonso utrkivao sa Hamiltonom pred 2 godine sa još gorim Hondinim motorom, ali "najboljom" šasijom ). A još dodamo i Red Bull koji ima GARANTIRANO mjesto u top 10 sa oba bolida ako nema kvara/udesa u Q, dok Toro Rosso i dalje upgradea svoj bolid, a s druge strane, Alfe nemaju dijelova i momčad visi o niti, Fors Indija je svoje završila za ovu sezonu, Haas i Williams su bottomci, a Renault je ovom zabranom njihovog kočionog sustava spušio barem 0,3s po krugu (možda i više). Sve to = Toro Rosso je 5. momčad.

A Red Bull je sa Renaultom malo više pobjeda odnio tako da motor i nije baš takva šljuka. Mislim je, ako ga se usporedi sa Ferrarijevim i Mečkinim. Ali za Renault znamo da bolje dela kod customera nego u Works teamu. Eto sad ih i McLaren gazi. Honda je sada tvornički motor Red Bullu/Toro Rossu. Tu bi trebalo biti malo više rezultata, ovako je ispalo jedna normalna pobjeda i jedna slučajna u kaosu. Sutra možda još jedna, ako Leclerc opet ne prolupa u prvom zavoju pa izvede isto

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 27.10.2019. u 01:45.
Brko je offline