Misliš od kud mi screen shot?? Ili kak bu bananka dobil... Pa ovak svaki klan koji je član AASA treba voditi računa o svom serveru. Screenshotovi se mogu gledat preko kriptirane stranice od PB kojoj imaju pristup samo vlasnici server (nisu javne). Moj klan je odlučil da naši PB_SS budu javni pa sve screenove koji su poslikani na našem serveru možeš pogledati na našoj stranici.
PB sam automatski slika u svakoj rundi. Ne uvijek u isto vrijeme. Admini također mogu okinuti SS ak su na serveru.
Greška koju je ovaj lik napravil je da je varal kad nas je 5-tero bilo na serveru. Lik je bacil smoke i kroz smoke ubil trojicu... Hallo?? Na ss je prikazana jedna od verzija radara.. Vidiš kolko je e udaljen od tebe, koji nišan koristi i koje oružje ima.
Bananu ne dajemo mi (makar možemo ali samo za naš server), nego AASA. Svi članovi AASA na svojim serverima vrte njihovu skriptu u koju se unose svi cheateri. Kad se neko joina na serevr pb skenira njega i ako nađe IP koji je na ban listi automatski ga kicka.