View Single Post
Staro 21.10.2019., 23:35   #13218
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Oled do leda bolje nemoj gledat i meni je bio preskup dok nisam vidio uzivo Oled kupi ako želiš gledat je**** dobre filmove i serije i ako bas mrziš blago primjetnu sivu umjesto crne na ekranu. Na poslu nam je slučajno preko cijelog vikenda ostao upaljen iphone XS(amoled) sa bijelim menijima i sl. nema niti traga burnin-u, tako da bi ja rekao da to nije problem oleda, problem je cijena, koja se ako cemo realno, ne isplati, nije toliko bolje al je bolje je puno, a oled ima jos svojih problema ko npr ghosting.

Ako uzmes npr firestick, standardni tv gledas normalno, sa upravljacem od tv-a a za sve ostalo smart koristis upravljac od firesticka i kazem puno bolje to odradi od tv-a, upotrebljiv je android i na tv-u ali niti blizu firesticka, a što se tiče laga, čitao sam review od XF9005(cca 13000 kuna kad je izasa) u reviewu kaže da za uć u settingse otvara 10 sekundi
Citiraj:
Autor bug
nakon što pozovemo “Action Menu”, izbornik u kojem u jednom kliku možemo aktivirati sliku u slici, isključiti ekran (korisno kad, primjerice, castamo glazbu s mrežnih servisa pa nemamo potrebu za gledanjem slike) i pristupiti postavkama slike i zvuka, te odaberemo postavke slike, samo učitavanje izbornika s postavkama traje fascinantnih desetak sekundi. Relativno je sporo i prebacivanje televizijskih kanala te prikazivanje trake za glasnoću.
ja bi bio malo ljut.... naravno review je hvalospjev o tv-u ali taj dio...
OuttaControl je online   Reply With Quote