Citiraj:
Autor buljo
Odličan mindset (nekolicine) forumaša, znači nemoguće je nać auto koji ima puno god i malo km, nit je itko vidio auto niti zna išta o njemu više od onog što je napisano na oglasu al eto, svi posjeduju kristalne kugle i znaju sve o tom autu. Zakon 
|
Sa Gašparom sam završio.
Ne,napisali smo pretpostavke. Pitao je jel se isplati,naše mišljenje je ne. Napisali smo i zašto.
Citiraj:
Autor buljo
Uvezen prije 5 godina, godinu dana vožen i onda ugrađen plin (taj auto po Zgu pije sigurno 17-18L obzirom da po papirima pije 16L), nakon toga vožen još 4 god, u tom razdoblju napravljeno cca 85k km.
|
Dakle,po tebi ,auto u njemačkoj,gdje nije neobično da ekipa putuje Munchen Stuttgart na dnevnoj poslovnij bazi,nije čudno da je auto napravio 9k km u 13 godina? Prosječan SMART napravi (dvo)godišnje više ko drugi osobni auto pojedinca(iz osobnog iskustva)....po Zagrebu. Izgleda da je "rođaku" primarni automobil bio Leopard 2.
Citiraj:
Autor buljo
Piše redovito servisiran i održavan.
|
Gdje i kako? Čiji žigovi u servisnoj knjižici? Ko garantira za kilometražu? Tko garantira za tekućinu ZFovog 6 ganga koja se treba mjenjati svakih 60-80k km inače slijedi popravak u vrijednosti pola sadašnje cijene auta?
Uostalom,dao sam stranice gdje to čovjek može sa lakoćom i za nikakvu lovu provjeriti kao i unfal status svih godina u njemačkoj.
Citiraj:
Autor buljo
Suma sumarum, neloš oglas, a ić drvljem i kamenjem bez IKAKVIH dodatnih informacija je u najmanju ruku- smiješno (da budem fin).
|
Bez uvrede,oglas je za rubriku smiješni oglasi.
Citiraj:
Autor buljo
Bi li ja kupio taj auto? Ne.
Jel potencijalna neloša prilika za nekog tko može taj auto održavat? Je.

|
Dobro.